Σχολικό έτος 2020-2021

Ευχές Πάσχα 2021

«Θεριά οι ανθρώποι δεν μπορούν το φως να το σηκώσουν.

Δεν είναι η αλήθεια πιο χρυσή απ' την αλήθεια της σιωπής.

Χίλιες φορές να γεννηθείς τόσες, τόσες θα σε σταυρώσουν.»

Κώστας Βάρναλης

Σας ευχόμαστε ολόψυχα

Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση,

με υγεία και αγάπη.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του

Αριστοτέλειου Εκπαιδευτηρίου Σερρών.

Περισσότερα

Είτε με κορονοιό, είτε χωρίς εμείς γιορτάσαμε όπως κάθε χρόνο τον ερχομό των Χριστουγέννων. Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 στις 10.00 το πρωί γονείς και μαθητές μαζί ανταλλάξαμε ευχές, έστω και εξ αποστάσεως, παρακολουθήσαμε την γιορτή που μας προετοίμασαν καθηγητές και μαθητές του σχολείου μας. Οργανωτές της γιορτής οι καθηγήτριες Νατάσα Σαββοπούλου και Έλενα Καρβούνη. Τεχνική υποστήριξη Κωνσταντίνος Θεολόγου. Καλή χρονιά με υγεία και υπομονή.

Περισσότερα
Το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών, τηρώντας με αυστηρότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του επιδημιολογικού κινδύνου και τη μείωση της πιθανότητας μετάδοσης του ιού στους μαθητές και εκπαιδευτικούς, τίμησε με έναν διαφορετικό τρόπο την ηρωική στάση των Ελλήνων απέναντι στο φασισμό και το ναζισμό.
 
Μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας από τα σπίτια τους συνδέθηκαν μέσω της πλατφόρμας Teams της Microsoft και παρακολούθησαν ένα αφιέρωμα στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940. 
 
Το αφιέρωμα επιμελήθηκε ο φιλόλογος του σχολείου μας κ. Δημήτρης Κυρανάκης, την τεχνική επιμέλεια της απευθείας αναμετάδοσης είχε ο κ. Κωνσταντίνος Θεολόγου και η συμμετοχή των μαθητών ήταν καθολική.
 
Στα πλαίσια των ειδικών συνθηκών που ζούμε η εκδήλωση καθ’ ομολογία μαθητών, γονέων και καθηγητών ήταν εξαιρετική.
Χρόνια πολλά σε όλους!
Περισσότερα