Σχολικό έτος 2015-2016

Σχολική γιορτή 3 Ιεραρχών

Στον απόηχο των εκδηλώσεων προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών, στο σχολείο έλαβε χώρα μια ιδιαίτερη  πολιτιστική δράση...

Ομάδες παιδιών, συντονισμένες από τη Θεολόγο κυρία Νατάσα Σαββοπούλου, παρουσίασαν μέσα από τη διαδικασία του project εγκυκλοπαιδικές γνώσεις και κριτικές προσεγγίσεις πάνω στη ζωή και το έργο των Τριών Ιεραρχών, του Βασιλείου του Μεγάλου, του Ιωάννου του Θεολόγου και του Γρηγορίου του Ναζιανζηνού.

Η εκδήλωση τελέστηκε στο κλειστό θέατρο του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου και συνεχίστηκε με ομιλία της κυρίας Σαββοπούλου, που εστίασε στη σύνδεση του έργου των Μεγάλων Πατέρων της Εκκλησίας με την Παιδεία. Τονίστηκε η διαχρονικότητα, η επικαιρικότητα των λόγων και έργων. Το τρίτο μέρος της δράσης ήταν μια ουσιαστική και υψηλού επιπέδου συζήτηση με τους μαθητές. 

Περισσότερα

Γιορτή Χριστουγέννων 2015

Άλλη μια κεφάτη Χριστουγεννιάτικη γιορτή έλαβε χώρα, όπως κάθε χρόνο, στο κλειστό θέατρο του Αριστοτελείου. Τραγούδια και κάλαντα, χορός, χάπενινγκ και εκπλήξεις, ευχές και η φαντασμαγορική βράβευση της καλύτερα στολισμένης αίθουσας του σχολείου μας ήταν το πλαίσιο της εκδήλωσης.

Πρωταγωνίστησαν οι μαθητές όλων των τάξεων, ξεχωρίζουμε όμως τους τελειόφοιτους, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στη γιορτή και να μας χαρίσουν μια ιδιαίτερη, εμπνευσμένη και χαρούμενη στιγμή με τη χορογραφία και τα απρόσμενα δωράκια τους. Η οικογένεια του Αριστοτελείου, μαθητές, γονείς και προσωπικό, ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους!

Περισσότερα

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η γιορτή του σχολείου μας αφιερωμένη στη γιορτή της Σημαίας και στην επέτειο του ιστορικού ΟΧΙ.
Την επιμέλεια της γιορτής είχαν οι καθηγήτριες

  • Ηλιοπούλου Στεφανία

  • Κώστογλου Τιτίκα

Τη μουσική επιμέλεια η καθηγήτρια

  • Σαββοπούλου Νατάσα

Τη ψηφιοποίηση σκηνικού και ήχων ο καθηγητής

  • Βουρλίδας Μπάμπης

Ακολουθεί το πρόγραμμα της γιορτής (επιμέλεια της κ. Τιτίκας) και μια γκαλερί φωτογραφιών.

Περισσότερα