Σχολικό έτος 2019-2020

ΙΑΣΩΝ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών συγχαίρει θερμά τον Ιάσων Πέτκογλου (μαθητή της α΄ γυμνασίου) για την διάκριση του στη Β’ Φάση του τοπικού μαθηματικού διαγωνισμού  «Διόφαντος», που τον διοργανώνει το παράρτημα Σερρών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας και τον εύχεται καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες!

Μέγας στην Αμερική

Προτού εκπνεύσει το 2019, ο μαθητής μας Βασίλης Μέγας που διανύει τον τελευταίο χρόνο φοίτησής του έλαβε υποτροφία να φοιτήσει στο Union College της Νέας Υόρκης, όπου επέλεξε να σπουδάσει Επιστήμη Υπολογιστών (Computer Science), γνωστικό αντικείμενο στο οποίο το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο ειδικεύεται.
Η επιλογή του πανεπιστημίου έγινε με γνώμονα την ποιότητα των σπουδών του, την υψηλή του βαθμολογία Παναμερικανικά και τη δυνατότητα που δίνει στο Βασίλη να εξελιχθεί περαιτέρω ως αθλητής στην κολύμβηση.
Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία, καθώς πέρασε στο πανεπιστήμιο της επιλογής του σύμφωνα με τις ακαδημαϊκές αναζητήσεις και τα ενδιαφέροντά του.
Επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλά παιδιά απ’ όλο τον κόσμο.
Το σχολείο μας εύχεται καλή επιτυχία στον Βασίλη για τη νέα του πορεία.

Περισσότερα

Οι επιτυχόντες μαθητές του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών στον Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Θαλής» και στον τοπικό Μαθηματικό Διαγωνισμό «Διόφαντος» για το σχολικό έτος 2019-2020. Το σχολείο μας συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές του, για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του «Ευκλείδη» καθώς και της 2ης φάσης του Διόφαντου οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 και στις ώρες 9 πμ - 12 πμ στο 5ο Γυμνάσιο Σερρών (Γρ. Ρακιντζή 72).

Περισσότερα