Σχολικό έτος 2019-2020

Πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών εκδηλώσεων της νέας περιόδου στην κολύμβηση, με τις ημερίδες ορίων Γκραν Πρι σε Θεσσαλονίκη (8-10/11) και το Χαλάνδρι (9-10/11).
Στη Θεσσαλονίκη, οι αγώνες που διεξήχθησαν στο Εθνικό κολυμβητήριο (25μ.), με τη συμμετοχή 356 κολυμβητών / τριών από 24 σωματεία, ο μαθητής του σχολείου μας Μέγας Βασίλης, που από φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα του Άρη Θεσσαλονίκης, συμμετείχε σε πολλά στιλ κολύμβησης και παρόλο που βρίσκεται στην αρχή της περιόδου κατάφερε να πάρει τις παρακάτω διακρίσεις:
1η θέση 200μ Πεταλούδα
2η θέση 400μ Ελεύθερο
3η θέση 1500μ Ελεύθερο
Ατομικά ρεκόρ στα:
400μ Μικτή Ατομική
200 μ Ελεύθερο
100μ Πεταλούδα
Επίσης Προκρίθηκε στους τελικούς αγώνες στις 6-8 Δεκεμβρίου στον Βόλο.
Καλή επιτυχία Βασίλη!
Περισσότερα

6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019

Σήμερα Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019, στο Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών, όπως και σε όλα τα σχολεία της χώρας μας προσπαθήσαμε να ευαισθητοποιήσουμε τους μαθητές μας να γνωρίσουν τι σημαίνει αθλητισμός, να νιώσoυν τη χαρά και τα οφέλη της άθλησης, χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας, να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή, με στόχο την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου» οι γυμναστές κ. Κώστας Αλεξιάδης και Δημήτρης Μπότσιος σχεδίασαν και υλοποίησαν με τους μαθητές μας δράσεις  κατά τη διάρκεια της ημέρας εντός σχολικού ωραρίου.

Περισσότερα