Σχολικό έτος 18-19

Ο μαθητής της Α΄ Γυμνασίου του Αριστοτέλειου Εκπαιδευτηρίου Σερρών, Πλατανάς Ζήσης, κλήθηκε να συμμετάσχει στο διήμερο προπονητικό camp, στις 2 και 3 Ιανουαρίου 2019, που έγινε στην Αλεξανδρούπολη, για το κλιμάκιο επίλεκτων αγοριών, γεννημένων στο διάστημα 2005-2006.  Η διοργάνωση έγινε  υπό την αιγίδα της Ένωσης Πετοσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημητριάδη Ιωακείμ. Στο camp συμμετείχαν 18 αθλητές από ομάδες των Σερρών, Ξάνθης, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου και Ορεστιάδας. Η διάκριση του μαθητή μας κρίνεται σημαντική και αποδεικνύει την αγωνιστική του ετοιμότητα, καθώς και τη σωστή προετοιμασία του από τον προπονητή του Ν. Καραγκιόζη (ΑΟ Σερρών).

Σου ευχόμαστε Ζήση ακόμη  μεγαλύτερες διακρίσεις!

Πηγή: Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης - Αν. Μακεδονίας

Περισσότερα

CHRISTMAS BASKEΤBALL TOURNAMENT U15

27-30 Δεκεμβρίου 2018

Tο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός του ελληνικού μπάσκετ στην περίοδο των εορτών συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σερρών, το Τμήμα Μπάσκετ Ανδρών του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός και το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο στις 27-30 Δεκεμβρίου 2018 στα κλειστά Γυμναστήρια Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων και Μεσοράχης Ν. Ζίχνης με το σύνθημα το Αστέρι του μέλλοντος παίζει εδώ

Την εκδήλωση παρουσίασαν με συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, το μέλος του Δ.Σ Πανσεραϊκού Κρι Κρι κ. Σταύρος Μπεντούλης, ο τεχνικός διευθυντής της παιδικής ομάδας Αριστοτέλειο/Πανσεραϊκού Κρι Κρι κ. Βασίλης Παραμανίδης και ο γυμναστής αυτής και εκπρόσωπος του Αριστοτέλειου Εκπαιδευτηρίου κ. Δημήτρης Μπότσιος.

Ο Δήμος Σερρών έχει τις κατάλληλες υποδομές, ώστε να φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως το Πανελλήνιο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων. Είμαι βέβαιος ότι οι αθλητές, καθώς και οι συνοδοί τους θα μείνουν πολύ ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία στην πόλη μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία. Ευελπιστούμε αυτή η εκδήλωση να αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα και να γίνει θεσμός για τις Σέρρες, όπως τόσες άλλες διοργανώσεις, εθνικού και παγκόσμιου ενδιαφέροντος”, δήλωσε  ο κ. Αγγελίδης.

Περισσότερα