Σχολικό έτος 2016-2017

Συγχαρητήρια στο μαθητή μας Τάσο Μπογιατζή που κατέκτησε μαζί με τον συναθλητή του Μενέλαο Γκιοργκίνη το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ παίδων στους Διασυλλογικούς Αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017.

Οι αθλητές είναι μέλη του Ναυταθλητικού  Περιβαλλοντικού  Ομίλου  Πεθελινού με προπονητή το Βασίλειο Τεσμελή.

Περισσότερα

Το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών πραγματοποίησε, στις 16 Μαΐου 2017, την προγραμματισμένη ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή για το Γυμνάσιο. Προορισμός της εκδρομής ήταν το οχυρό Ρούπελ, στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Η εκδρομή, με την ξενάγηση στην ιστορικής σημασίας τοποθεσία του οχυρού Ρούπελ, αποτέλεσε αφορμή για να «περιηγηθούν» νοερά οι μαθητές σε μια σημαντική σελίδα της ιστορίας μας, από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το οχυρό Ρούπελ είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα της οχυρωμένης τοποθεσίας κατά μήκος των ελληνοβουλγαρικών συνόρων που έφερε το όνομα Γραμμή Μεταξά, με συνολικό ανάπτυγμα καταφυγίων 1.849 μέτρα και μήκος στοών 4.251 μέτρα.

Περισσότερα

Μαρίνα εύγε!

Η μαθήτρια μας Μαρίνα Ποργιοπούλου, της Α΄ Λυκείου, στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικού Αθλητισμού Λυκείων-ΕΠΑΛ Ελλάδος και Κύπρου που πραγματοποιείται στην Πάτρα το διήμερο (3/4 Μαΐου 2017), κατέκτησε τη 2η θέση στα 1500 m με εξαιρετική επίδοση: 4′ 58″.

Συγχαρητήρια στη μαθήτρια μας και της ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο στίβο του αθλητισμού αλλά και της ζωής.

Περισσότερα

Συγχαρητήρια στη Φανή και στο Χρήστο!

Δύο αδέλφια που… «λάμπουν» στο χιόνι. Δύο αδέλφια που φέρνουν τη μία επιτυχία μετά την άλλη.

Η μαθήτρια μας Φανή Μαρμαρέλλη της Γ΄ Λυκείου ταυτόχρονα με την προετοιμασία της για την εισαγωγή της στο πανεπιστήμιο κατέκτησε τη 2η θέση πανελληνίως στην τεχνική κατάβαση στο Καϊμακτσαλάν στις 25/3/2017 και το Φεβρουάριο του 2017 συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα χιονοδρομίας στο Σεντ Μόριτζ της Ελβετίας.

Ο μαθητής μας Χρήστος Μαρμαρέλλης της Γ΄ Γυμνασίου αδελφός της Φανής, κατέλαβε το χρυσό μετάλλιο στην τεχνική κατάβαση στο Ελατοχώρι Κατερίνης τις 4 και 5 Φεβρουαρίου 2017 (για δεύτερη συνεχομένη χρονιά κατετάγη πρώτος στην γενική βαθμολογία του Ελληνικού πρωταθλήματος στην κατηγορία των παίδων). Παράλληλα σαν μέλος της Εθνικής αποστολής παίδων εκπροσώπησε την Ελλάδα σε διεθνείς αγώνες στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Τοπολίνο το Φεβρουάριο του 2017 και στο Αμπετόνε το Μάρτιο του 2017.

Περισσότερα

Το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο έχει συγκροτήσει την φετινή σχολική χρονιά μια αξιόμαχη ομάδα Basketμε τη συγκέντρωση αθλητών - μαθητών υψηλού επιπέδου από όλο το Νομό Σερρών με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο σχολικό πρωτάθλημα όχι μόνο σε επίπεδο νομού αλλά γιατί όχι και σε πανελλήνιο επίπεδο (μεσοπρόθεσμα). Η ομάδα θα εμπλουτίζεται κάθε χρόνο από αθλητές την επιλογή των οποίων, αλλά και την όλη ευθύνη του εγχειρήματος ανέλαβε ο παλιός Σερραίος πρωταθλητής με τον Άρη και την Εθνική Ομάδα κ. Βασίλης Παραμανίδης. Η ομάδα χτίζεται υπομονετικά και μεθοδικά και στελεχώνεται κατά τα πρότυπα επαγγελματικών ομάδων από ένα teamπροπονητή – γυμναστή – φυσιοθεραπευτή και φροντιστή. Ένα εγχείρημα οπωσδήποτε υπερφιλόδοξο αφού ο ανταγωνισμός με άλλες ομάδες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα σκληρός. 

Περισσότερα

Το τριήμερο 28-30 Οκτωβρίου 2016 διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κ. Ποροΐων, τουρνουά Μπάσκετ Παίδων με συμμετοχή του Πρωταθλητή Ελλάδος ΑΡΗ, της ΧΑΝΘ, του Παγκοσμίου Σχολικού Πρωταθλητή Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Θεσσαλονίκης Μαντουλίδη και τής νεοσύστατης αντίστοιχης ομάδας του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, η οποία παρ' όλο το νέον τής συστάσεώς της, είχε αξιολογότατη παρουσία!

Εμπνευστής της διοργάνωσης, ο δικός μας καλαθοσφαιριστής του ΑΡΗ της εποχής των μεγάλων διακρίσεων καθώς και της Εθνικής Ελλάδος, Βασίλης Παραμανίδης, ο οποίος έχει αναλάβει και την ομάδα του Αριστοτελείου, συγκεντρώνοντας μαθητές με δυνατότητες διάκρισης στο άθλημα, βάζοντας έτσι το μεγάλο στοίχημα για τις διακρίσεις της ομάδας. Φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την ανταπόκριση και την αρωγή, των ανθρώπων του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ. Ο διευθυντής του Λυκείου κ. Δημήτρης Κεφαλάς, παραβρέθηκε τη δεύτερη ημέρα δίπλα στην ομάδα, μαζί με φίλους και γονείς αθλητών κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε και η τελετή έναρξης, καθώς και οι τιμητικές απονομές στον άνθρωπο πού έχει συνδέσει το όνομά του με σπουδαίες Συλλογικές και Εθνικές διακρίσεις, τον ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ, που μας τίμησε με την παρουσία του.

Θερμά συγχαρητήρια

στον Δήμαρχο κ. Φώτιο Δομουχτσίδη και

στον Αντιδήμαρχο κ. Στάθη Ζαπρίδη

Περισσότερα