Σχολικό έτος 2018-2019

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου 2019 διεξήχθη στον Βόλο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας. Ο μαθητής του σχολείου μας Μέγας Βασίλειος συμμετείχε για πρώτη φορά στα 7,5χλμ  εφήβων, τερματίζοντας στην ιδιαιτέρως τιμητική δέκατη θέση πανελληνίως! Ο Βασίλης προπονείται μόνο σε πισίνα από 4 ετών και ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν μια ιδιαίτερη πρόκληση για τον ίδιο. Το επόμενο καλοκαίρι του 2020 στόχος στην ανοιχτή θάλασσα είναι τα 10χλμ ανδρών. Η φετινή χρονιά ολοκληρώνεται με τους Πανελλήνιους αγώνες σε πισίνα στην Αθήνα 26-28 Ιουλίου.

Περισσότερα

Συγχαρητήρια στην ομάδα Χειροσφαίρισης του Γυμνασίου μας για την καλή τους απόδοση αλλά και για το ήθος τους στην διάρκεια του αγώνα με το 4ο Γυμνάσιο όπου τελείωσε νικηφόρα για την ομάδα μας και κατέκτησε την πρώτη θέση !!!!

Τα κορίτσια:

Περισσότερα

Συγχαρητήρια Οδυσσέα

Ο μαθητής μας της Β΄ Λυκείου Οδυσσέας Σιδέρης προκρίθηκε στην Γ' Φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος στα 400 μέτρα εμπόδια.

Περισσότερα
Ο μαθητής του Αριστοτέλειου Εκπαιδευτηρίου Σερρών και αθλητής του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός Τρέντου Γεώργιος στο πλαίσιο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας (MTB) στην κατηγορία Παίδων-Παμπαίδων, που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 10 Φεβρουαρίου 2019, κατέλαβε την 3η θέση. Την Κυριακή στις 10 Μαρτίου στον αγώνα XCO  στα πλαίσια του Author cup 2019 στις κατηγορίες Open, Εφήβων, Παίδων, Κορασίδων, Νεανίδων , Παμπαίδων και Μίνι, τερμάτησε στη δεύτερη θέση της κατηγορίας του.
Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!!!
Περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 4/4/2018 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  JUNIORS2018 ,κατά το οποίο στην κατηγορία “ Διπλά  Αγόρια 16”ο μαθητής του σχολείου μας ,Αλκιβιάδης Παπανίκος  (Σ Α ΣΕΡΡΩΝ), κατέλαβε την 1η  θέση.

1η θέση

Παπανίκος ΑλκιβιάδηςΝικολούλης Χρήστος (ΑΟ. Νίκαιας Λάρισας )

Προπονητής:

 Σορφανές Κώστας 

Στους  Αγώνες που έγιναν στις εγκαταστάσεις  MVSTennisSystem, στον Μαραθώνα  Αττικής, συμμετείχαν πάνω από 900 αθλητές!!  

http://efoa.gr/oi-protathlites-tries-tou-panelliniou-ju/

Περισσότερα