Σχολικό έτος 2019-2020

Το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Αριστοτέλειου Εκπαιδευτηρίου Σερρών, πιστός στο καθιερωμένο εδώ και χρόνια ραντεβού του, έκοψε τη  βασιλόπιτα  στο φιλόξενο πολυχώρο εκδηλώσεων «Ναϊάς». Ο Σύλλογος διακρίθηκε και φέτος για την άψογη διοργάνωση της βραδιάς, που περιείχε ζωντανή μουσική, τραγούδι, χορό, κληρώσεις και άλλες εκπλήξεις.

Η προσέλευση γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών ήταν μεγάλη και από την πρώτη στιγμή η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική και εύθυμη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Περισσότερα
Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20:30 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Αριστοτέλειου Εκπαιδευτηρίου Σερρών, ανέλαβε την πρωτοβουλία να συμμετάσχει στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης μας. Ειδικότερα, μαζί τους μαθητές του σχολείου διακόσμησαν με ένα χριστουγεννιάτικο ξύλινο δέντρο και άλλα στολίδια το κεντρικότερο παρτέρι μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης μας. Την πρωτοβουλία αυτή πλαισίωσε η χορωδία του σχολείου που παρουσίασε ένα μουσικό δρώμενο με κάλαντα απ' όλο τον κόσμο και ευχές με τη συνοδεία πιάνου. Η εκδήλωση έκλεισε με πυροτεχνήματα, ενώ προσφέρθηκαν ζεστό κρασί, σοκολάτα και διάφορα χριστουγεννιάτικα γλυκά στο πλήθος του κόσμου που παρακολούθησε την εκδήλωση με χαμόγελο και ικανοποίηση. Μάλιστα, το σχολείο μαζί με το σύλλογο ανέλαβαν την υποχρέωση να συντηρούν και να διακοσμούν την όμορφη αυτή γωνιά καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Περισσότερα