Διαγωνισμός Καγκουρό 2012

Από την Τρίτη 22 Μαΐου 2012 μπορείτε να παίρνετε από την γραμματεία του σχολείου μας τα δώρα διακριθέντων και τα φύλλα βαθμολογίας συμμετεχόντων.

Ειδικότερα, κάθε μαθητής – μαθήτρια που διακρίθηκε θα πάρει:

  • Ένα ατομικό στατιστικό φύλλο,
  • Ένα Αριστείο,
  • Μια αφίσα,
  • Ένα χαρτόνι με θέμα «Το Πυθαγόρειο θεώρημα».

Επιπλέον κάθε μαθητής ή μαθήτρια που δεν πήρε τη βεβαίωση και τα δώρα συμμετοχής στον διαγωνισμό, λόγο της καθυστερημένης εγγραφής σ’ αυτόν, μπορεί πλέον να τα παραλαμβάνει από την γραμματεία.

Μπορείτε να δείτε τους διακριθέντες μαθητές του διεθνή μαθηματικού διαγωνισμού «Καγκουρό» για το 2012

Επικοινωνώντας με την γραμματεία του σχολείου στο 23210-51111 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μπορείτε να ενημερωθείτε για την αναλυτική βαθμολογία των διακριθέντων και μη μαθητών.

Ο διαγωνισμός θα γίνει φέτος το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, στις 9.00 το πρωί στο Αμφιθέατρο του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών (κατά αποκλειστικότητα για το Νομό Σερρών). Η διάρκεια του είναι 1 ώρα και 30 λεπτά.

Οι εγγραφές άρχισαν και γίνονται στην Γραμματεία του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών. Τηλ. Επικοινωνίας 23210-51.111

Ο διεθνής μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό» είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός διασκεδαστικός διαγωνισμός στον κόσμο, με συμμετοχή 5,1 εκατομμυρίων μαθητών από 42 χώρες. Η Ελλάδα άρχισε να συμμετέχει στον διαγωνισμό από τον Μάρτιο του 2007.

Περισσότερα

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό μέχρι τις 9 Μαρτίου 2012 πρέπει:

  1. να συμπληρωθεί η επισυναπτόμενη αίτηση να παραδοθεί στη γραμματεία του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου ή να σταλεί με fax στο 23210-51885 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  2. να πληρωθεί το ποσό 12 € στη γραμματεία του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής με αριθμό: 57940034 (το καταθετήριο να παραδοθεί στην γραμματεία ή να να σταλεί με fax στο 23210-51885 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Περισσότερα