Διαγωνισμός Καγκουρό 2014

Διαδικασία εγγραφής στο Μαθηματικό Διαγωνισμό “Καγκουρό”

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό μέχρι τις 14 Μαρτίου 2014 πρέπει:

  1. να συμπληρωθεί η επισυναπτόμενη αίτηση να παραδοθεί στη γραμματεία του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου ή να σταλεί με faxστο 23210-51885 ή με emailστο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  2. να πληρωθεί το ποσό 12 € στη γραμματεία του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό Εμπορικής με αριθμό: 69555098 (αντίγραφο του καταθετηρίου να παραδοθεί στην γραμματεία ή να να σταλεί με faxστο 23210-51885 ή με emailστο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Δικαίωμα στο διαγωνισμό έχουν και αυτοί που δεν δηλώσουν συμμετοχή, αλλά παρουσιαστούν την ημέρα της διεξαγωγής του διαγωνισμού 30 λεπτά πριν την έναρξη του. Σ’ αυτή την περίπτωση τα δώρα της οργανωτικής επιτροπής για τη συμμετοχή, θα παραληφθούν μετά την ανακοίνωση των διακριθέντων (περίπου ένα μήνα μετά τον διαγωνισμό).

Για λόγους καλής οργάνωσης του διαγωνισμού είναι καλύτερο να γίνεται η εγγραφή εγκαίρως.

Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμός
"Καγκουρό"

Ο διαγωνισμός θα γίνει φέτος το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014, στις 9.00 το πρωί στο Αμφιθέατρο του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών. Η διάρκεια του είναι 1 ώρα και 30 λεπτά.

Οι εγγραφές άρχισαν και γίνονται στην Γραμματεία του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών. Τηλ. Επικοινωνίας 23210-51.111

Ο διεθνής μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό» είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός διασκεδαστικός διαγωνισμός στον κόσμο, με συμμετοχή 5,1 εκατομμυρίων μαθητών από 42 χώρες. Η Ελλάδα άρχισε να συμμετέχει στον διαγωνισμό από τον Μάρτιο του 2007.

Το Υπουργείο Παιδείας της χώρας μας ενθαρρύνει τους μαθητές να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό και η οργάνωση γίνεται με την συνεργασία της Πανελλήνιας Ένωσης Μαθηματικών.

Περισσότερα

Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 στις 9 το πρωί θα διεξαχθεί ο διεθνής μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό» στο Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών.

Εγγραφές για το διαγωνισμό «Καγκουρό» γίνονται μέχρι την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014.

Αναλυτικές πληροφορίες για το διαγωνισμό. (σε μορφή doc)

Διαδικασία εγγραφής στο Μαθηματικό Διαγωνισμό “Καγκουρό” (σε μορφή doc)

Αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό σε μορφή doc

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ στο τηλέφωνο 23210-51111 στις ώρες 8:00 έως 15:00.