Αδημοσίευτο Κοινότητα Χρηστών

Η Κοινότητα Χρηστών του Aristotelio.gr δίνει τη δυνατότητα στους Συμμετέχοντες στο Φόρουμ του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου, να διαμορφώνουν το προσωπικό τους προφίλ ώστε αυτό να είναι ορατό στους υπόλοιπους εγγεγραμμένους χρήστες.

Επίσης, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι οι Χρήστες, μπορούν να καταχωρούν τους Φίλους και Συμμαθητές τους επίσης με τα αντίστοιχα προφίλ που αυτοί διαθέτουν. Για παράδειγμα, μετά από μια συζήτηση στο φόρουμ, βλέπετε ότι ο χρήστης "ΑΒΓ" είναι Συμμαθητής σας από το σχολείο. Μπορείτε να κάνετε Κλικ στο όνομά του (ΑΒΓ) οπότε και θα εμφανισθεί το προσωπικό του προφιλ. Από το μενού Συνδέσεις, επιλέξετε την "Αίτηση Σύνδεσης". Συντάσσετε ένα μήνυμα προς τον χρήστη αυτόν. Έτσι, όταν ο ίδιος το εγκρίνει, θα αποτελείτε ένα πρόσωπο της λίστας φίλων του. Η παραπάνω λίστα είναι ορατή στη "Διαχείριση των Συνδέσεων" του κάθε χρήστη και έχει πολλαπλά οφέλη στο Φόρουμ και τα Προφιλ Χρηστών.

Γίνετε κι εσείς ενεργό μέλος της Κοινότητας Χρηστών Aristotelio.gr συμμετέχοντας στο Φόρουμ και διαμορφώνοντας τη Λίστα Συνδέσεών σας! Για να προβάλλετε και να επεξεργαστείτε (προσθήκη φωτογραφίας που σας αρέσει κλπ) το προσωπικό σας προφίλ, καθώς και να δείτε/επεξεργαστείτε τη λίστα φίλων σας πατήστε εδώ...