Νέα Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Για μια ακόμη χρονιά το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών, με πρωτεργάτη το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, πιστό στο καθήκον της στήριξης στον εμπερίστατο συνάνθρωπο, διοργάνωσε φιλανθρωπική δράση για τη συγκέντρωση ειδών προσωπικής υγιεινής και τροφίμων, για το Παράρτημα Αποθεραπείας Ατόμων με Αναπηρία Σερρών (πρώην ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου). Η διεύθυνση του σχολείου παρακίνησε τους μαθητές να στηρίξουν την κίνηση, τιμώντας την ανθρωπιά τους, και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση. Οι μαθητές απέδειξαν την ευαισθησία και την κοινωνική τους ευθύνη, αρετές ιδιαιτέρως πολύτιμες για τις μέρες μας και ελπιδοφόρες για το μέλλον.

Περισσότερα

Μια αγκαλιά για τους τρόφιμους του

Παραρτήματος Αποθεραπείας Ατόμων με αναπηρία Σερρών

(πρώην Κε.Πε.Π. Σιδηροκάστρου).

«Το Παράρτημα (πρώην ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου) είναι μία δομή κλειστής φροντίδας στην οποία παρέχεται περίθαλψη και φροντίδα σε άτομα με πολλαπλές αναπηρίες από τη γέννησή τους και άνω. Παρέχονται υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης καθώς και θεραπευτικά προγράμματα Φυσικοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης και Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης.»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών συγκεντρώνει είδη για τις ανάγκες του κέντρου.

Έως και την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 παρακαλούνται τα μέλη αλλά και οι φίλοι του Συλλόγου να αποστείλουν ό,τι μπορούν από την παρακάτω λίστα

Περισσότερα

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών διοργανώνει 2/ήμερη οδική εκδρομή Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στην Ανδριανούπολη (Τουρκία).

Η εκδρομή θα γίνει μέσω του Γραφείου Γενικού Τουρισμού ΚΤΕΛ Ν. Σερρών.

Μπορούν να συμμετέχουν όχι μόνο μέλη του συλλόγου αλλά και φίλοι του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής  στο τηλέφωνο 2321063029 ή  2321099933.

Περισσότερα

ΚΑΦΕ & ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη πλέον απογευματινή συνάντηση καφέ και γνωριμία μεταξύ των μαμάδων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου “ElpideResortandSpa”. Το μπουφέ επιμελήθηκαν μητέρες του συλλόγου τις οποίες και ευχαριστούμε για τη προσφορά τους.

Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με διάθεση για συνεργασία και δημιουργία μεταξύ των μελών του συλλόγου.

Περισσότερα

Τετάρτη 18/10/2017, ταυτόχρονα με την 1η ενημέρωση Γονέων Μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, με ικανοποιητική προσέλευση πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Όλα διενεργήθηκαν σύμφωνα με τους κανονισμούς του καταστατικού του Συλλόγου.

Εκλέγονται με σειρά πλειοψηφίας ψήφων οι εξής:

Περισσότερα

Kοπή βασιλόπιτας

Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών, γονέων φίλων και εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Elpida Resort το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών.
Ήταν μια βραδιά με κέφι και χορό, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τις θερμές σχέσεις συνεργασίας και αλληλοεκτίμησης που συνδέουν όλους μας στο Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο.
Η βραδιά όπως πάντα ήταν αφιερωμένη στους φετινούς μας τελειόφοιτους, στους οποίους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και φώτιση στο δρόμο τους.
Θερμές ευχαριστίες στην επιχείρηση «ΤΟ ΧΡΥΣΟ» για την προσφορά της βασιλόπιτας και στα καταστήματα Wind και Welcome – Νικηφορίδης για τις χορηγίες τους.

Περισσότερα